Hotell Paris

parisLeter du etter hotell i Paris? Kanskje du ønsker å bestille et hotell som ligger nær Louvre eller Champs-Elysée? Paris har et overveldende utvalg av overnattingssteder, og man kan bl.a. velge mellom luksushotell, mellomklassehotell, leilighetshotell, pensjonat, hostel og bed & breakfast. Ønsker man å bo på et hotell som tilhører en bestemt kjede, er en rekke hotellkjeder representert i byen – deriblant Best Western, Exclusive Hotels, Mercure og Ibis.

Paris er en helårsdestinasjon, og en av Europas mest popuære turistmål. Mange besøkende ønsker å bo nær Eiffeltårnet eller Champs-Elysée. Det finnes et stort utvalg av flotte hoteller i disse områdene, men hotellprisene er også høyere her enn ellers i byen. Det er mange rimelige overnattingssteder i området omkring Montmartre, og aller billigst bor man omkring Latinerkvarteret.

Paris har flere berømte hoteller, og et av disse er Hôtel Ritz Paris – som ble oppført på 1700-tallet som privatbolig, og åpnet som luksushotell i 1889. Andre kjente hoteller er Hotel de Crillon, Hotel Regina Paris, L’Hotel Paris og Four Seasons Hotel George V.

Noen populære hoteller i ulike prisklasser:

Hotel Paris Louis Blanc

Hotel Paris Louis Blanc er et rimelig 3-stjerners overnattingssted som ligger i nordlige del av Paris, omlag 800 meter fra jernbanestasjonene Gare de l’Est og Gare du Nord. Hotellet egner seg godt for enslige, par og familier som ønsker å bo bra og rimelig i Paris. Det er kort avstand til metro- og bussholdeplass – slik at man enkelt kan komme seg rundt i byen. I hotellets nærområde finnes en rekke butikker og restauranter.

Hotel Paris Louis Blanc har totalt 91 moderne og lydisolerte rom i ulike størrelser. Alle rom er innredet i friske farger, og enkelte har fredelig hageutsikt. Hotellet kan også tilby gjesterom med balkong. På rommene finnes TV, gratis Wi-Fi, air-condition, kaffe-/te-fasiliteter samt eget bad med hårføner.

Hotellet tilbyr frokostservering, og har en trivelig hage/terrasse. Andre fasiliteter på stedet er døgnåpne resepsjon, billett-service, fellesstue, salgsautomater, parkeringsmuligheter samt flerspråklig personale.

For mer info: http://www.hotel-paris-louis-blanc.com/fr/index.php

BridgeStreet Champs-Elysées Berri

roomBridgeStreet Champs-Elysées Berri er et moderne 4-stjerners leilighetshotell med sentral beliggenhet i Paris. I nærområdet finnes et godt utvalg av restauranter og barer, og det er kun noen få meter til nærmeste metroholdeplass “George V”. BridgeStreet Champs-Elysées Berri ligger dessuten kun 5 – 10 minutters gange fra Champs-Elysées og Arc de Triomphe. Avstanden til Eiffel-tårnet er 1,8 km.

Leilighetshotellet har 21 romslige og nyrenoverte boenheter. Alle leiligheter er lyse, og har tregulv samt store vinduer. Standardutstyr i alle leiligheter er fullt utstyrt kjøkken, oppvaskmaskin, kjøleskap, mikrobølgeovn, sittegruppe, TV og gratis trådløs internett-forbindelse.

Leilighetene er basert på selvhusholdning. Fasiliteter som tilbys består av familierom/ekstra store rom samt babyseng (på forespørsel). Det tilkommer gebyr for rengjøring og leie av sengetøy.

Mercure Paris Centre Tour Eiffel

Mercure Paris Centre Tour Eiffel er et 4-stjerners moderne hotell som ligger rett ved Eiffel-tårnet i sentrale Paris. Hotellbygningen ble oppført på 1970-tallet, og ble nylig totalrenovert. Det er kort avstand fra hotellet til metrostasjon, slik at man enkelt kan ta seg rundt omkring i byen. Avstanden til Champs-Elysées er 3 km, og severdigheter som Notre Dame og Arc de Triomphe ligger innen en radius på 5 km.

Mercure Paris Centre Tour Eiffel har 450 komfortable rom og suiter – der alle er utstyrt med TV, safe, minibar, kaffe-/tefasiliteter, air-condition, gratis trådløs internett-forbindelse samt eget bad med hårføner og sminkespeil.

Enkelte rom har i tillegg fantastisk utsikt til Eiffel-tårnet.

Fasiliteter på hotellet består av terrasse/hage med uteservering, treningsstudio, døgnåpen resepsjon, parkeringsplass, sykkelutleie samt møterom for opptil 150 deltakere.

For mer info: http://www.mercure.com/gb/hotel-2175-mercure-paris-centre-eiffel-tower-hotel/index.shtml

Hotel Lancaster Paris

Hotel Lancaster Paris er et eksklusivt 5-stjerners boutique-hotell som ligger sentralt i Paris, bare noen få skritt fra Champs-Elysée. Lancaster Paris holder til i en bygning fra 1889, som ble restaurert og ombygd til hotell på 1930-tallet. Herfra er det kun 10 minutters gange til Triumfbuen (Arc de Triomphe) og Place Charles de Gaulle, og Louvre-museet ligger 20 minutters gange unna. I nærområdet finnes et godt utvalg av restauranter og caféer.

Hotel Lancaster Paris har 57 rom og suiter. Gjesterommene er elegant innredet og dekorert med antikviteter. Alle rom har TV, sittegruppe, minibar, air-condition, safe og eget bad med tøfler og morgenkåpe.

Hotellet har en rekke fasiliteter – deriblant en vakker og fredelig hage, frokostser vering, restaurant, bar, treningsrom, badstue, frisørsalong, 24 t. rom-service og møterom. Hotel Lancaster Paris tilbyr også limousin-service og betjent parkeringsplass.

Bestilling

Bestilling av hotell i Paris kan du gjøre på blant annet Hotell Paris eller Booking.