Hotell Nice

603d78f1_e09-negresco-ext_rieur-ag_s-originalNice er en svært populær turistdestinasjon på den franske riviera, og har et bredt overnattingstilbud i alle standarder og prisklasser. Det finnes mange flotte hoteller langst strandpromenaden “Promenade des Anglais” – der man også kan få rom med vakker havutsikt. I gamlebyen er prisnivået og standarden lavere, og her ligger en rekke små og enkle budsjetthoteller, bed & breakfast og pensjonater.

Nice har også andre hotelltyper – deriblant forretningshotell, familievennlige hotell, flyplasshotell, spa-hotell og leilighetshotell. Mange hoteller tilhører en bestemt kjede, og noen av dem er Best Western, Mercure, Quality Inn, NH Hotels, Radisson, Park Inn og Hyatt.

Planlegger man å reise til Nice i høysesongen juni – august bør man bestille rom i god tid i forveien. Vi kan anbefale blant annet Hotell Nice eller billige hotell Nice.

Det mest berømte hotellet i Nice er Hôtel Negresco i palass-stil, som ligger langs strandpromenaden. Hotellet ble åpnet i 1912, og har gjestet mange celebre personligheter opp igjennom årene. Like berømt er hotellets restaurant “Le Chantecle” – som har to stjerner i Michelin-guiden.

Andre kjente hoteller i Nice er bl.a. Boscolo Exedra Nice, Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée og Beau Rivage Hotel et Plage.

Noen populære hotell i ulike prisklasser:

Hotel Gounod Nice

Hotel Gounod Nice er et 3-stjerners hotell som ligger i et fredelig boligområde i Nice sentrum. Hotellet er perfekt for dem som ønsker å ha både shoppingmuligheter og strandliv innen rekkevidde. Gounod Nice ble oppført i 1920 i Belle Epoque-stil, og avstanden til byens berømte strandpromenade er kun 450 meter.

Hotel Gounod Nice har 43 komfortable rom og suiter. Alle gjesteværelser er utstyrt med safe, TV, gratis trådløs internett-forbindelse, air-condition samt eget bad med hårføner.

Hotellets gjester har gratis adgang til nabobygningens Spa- og velværesenter, som ligger i 8. etasje i Splendid Hotel & Spa. Her finner man utendørs svømmebasseng, solterrasse og treningsstudio.

Hotel Gounod Nice har begrensede fasiliteter, men tilbyr frokostservering, døgnåpen resepsjon samt flyplasstransport (mot tillegg).

For mer info: http://www.gounod-nice.fr/

Hotel West End

Hotel West End er et elegant 4-stjerners hotell med flott beliggenhet langs byens berømte strandpromenade “Promenade des Angalais”. Fra hotellet har man nydelig utsikt over Middelhavet, og gamlebyen befinner seg 2 km fra Hotel West End.

Hotellet ble oppført i 1842, og gjestene har tilgang til privat strand.

Ønsker man å besøke severdigheter som  den botaniske hagen “Parc Floral Phoenix” – ligger denne 4,6 km unna, og slottshøyden “Le Colline du Château” befinner seg 1,7 km øst for hotellet.

Hotell West End har 120 moderne rom og suiter, og alle er utstyrt med air-condition, TV, minibar samt eget bad. Enkelte rom har havutsikt.

Fasiliteter på stedet består av restaurant og bar, 24 t. rom-service, heis, kiosk, parkeringsplass samt 9 møterom for opptil 110 personer.

For mer info: http://www.hotel-westend.com/fr/index.php

Le Meridien Nice

Le Meridien Nice er et nyrenovert 4-stjerners turisthotell, som ligger vakkert til ved byens strandpromenade “Promenade des Anglais”. Fra hotellet har man fantastisk utsikt over Middelhavet, og hotellets gjester kan benytte seg av stedets utendørsbasseng.

Det finnes en rekke restauranter og barer i nærområdet, og hotellets plassering gir gjestene kort avstand til shoppingmuligheter. Bare 15 minutters gange fra hotellet ligger den vakre slottshøyden “Colline du Château” – som er en av byens attraksjoner

Le Meridien Nice har 318 elegante rom og suiter. Alle gjesterom har TV, eget bad med hårføner, minibar, air-condition, internett-tilgang og safe.

Hotellets fasiliteter består av restaurant og bar, takterrasse, jacuzzi,  badstue, treningssenter, døgnåpen resepsjon samt konferanserom for opptil 600 personer.

Hôtel Negresco

Det berømte 5-stjerners luksushotellet Negresco ble oppført i 1912, og ligger langs strandpromenaden “Promenade des Anglais” i sentrale Nice. Hotellets palass-stil i hvitt og rosa er imponerende, og interiøret er elegant og unikt dekorert med historisk kunst og antikviteter.

Hotel Negresco ligger perfekt til for sol,- bad- og strandliv, men det er også gangavstand herfra til shopping, uteliv og severdigheter.

Hotellet har totalt 117 rom og suiter, og alle de elegante gjesterommene er smakfullt innredet. Standardutstyr på rommene er TV, air-conditon, gratis trådløs internett-forbindelse samt bad med hårføner. Enkelte suiter har i tillegg balkong.

Hotel Negresco har gourmet-restaurant og pianobar, innendørs svømmebasseng, solterrasse samt eksklusive designbutikker med salg av mote og smykker. Andre fasiliteter på stedet er døgnåpen resepsjon, limousin-service, skjønnhetssalong med frisør/manikyr. parkeringsplass samt billett-service. Hotellet har dessuten privat strand.